Investește înțelept!

Folosește iscusința lui Ulise în investiții tematice

CREEAZĂ PORTOFOLIUL

Tranzacționează simplu în 3 pași

01

Gândește-te la ceva interesant în care ai avea încredere să investești

Ești nemulțumit de dobânzile actuale la depozitele bancare, însă nu ai experiență investițională? Folosește instrumentele noastre simple de căutare pentru a-ți crea portofoliul în jurul unei teme, unui stil de investiții, unui domeniu despre care crezi că va „exploda” în viitor. Ai sute de fonduri identificate de echipa noastră de investiții sau inspirate din propunerile unor investitori mai experimentați. Indiferent de obiectivul tău de investiții, îți creezi portofoliul potrivit.

02

Află mai multe

Printre sutele de produse vei găsi nenumărate idei de investiții. Îți punem la dispoziție un produs interesant, ușor de ințeles, explicat pe înțelesul tău. Va fi imposibil să nu regăsești o idee care crezi că va prospera în viitor. Mai rămâne apoi un singur pas de facut: tranzacționarea.

03

Tranzacționează

Cumperi și vinzi fonduri listate (Exchange Traded Funds), folosind platformele Tradeville disponibile pe orice device. Iți accesezi contul usor și de oriunde, intri în circuitul știrilor despre piață, alertelor și rapoartelor, pentru a vedea cum îți influentează piața deținerile. Tradeville îți pune la dispoziție o echipă întreagă, un Live Chat la care răspundem în maxim 2 minute și experiența noastră de peste 20 de ani pentru a rămane informat în legătură cu deciziile tale de investiții.

Ce este Ulise?

Ulise este un agregator al celor mai iscusite idei de investiții din domenii și țări diverse, idei care s-au concretizat în fonduri de investiții / ETF-uri listate pe cele mai mari burse ale lumii. Înteleptul Ulise, care ne-a rămas cunoscut pentru istețimea, prudența și iscusința sa în timpul războiului troian, îți potențează intuiția pentru a alege din multitudinile de idei și pentru a-ți crea un portofoliu potrivit.

Un ETF (Exchange Traded Fund) este un tip de fond deschis de investiții, un instrument potrivit pentru investitori mai puțin experimentați, care văd investiția într-un grup de acțiuni mai puțin riscantă decât tranzacționarea acțiunilor din componența unui ETF, luate individual.

Avantaje

Administratori de renume

Administratori ai unor grupuri financiare de renume: Deutsche Bank, Vanguard, BlackRock, J.P. Morgan.

Diversificare portofoliu

Adaugă în lista de instrumente pe care le tranzacționezi unele mai ușor de urmărit și mai simplu de înțeles, care să reflecte întocmai viziunea ta despre ideile care mișcă lumea.

Costuri reduse

Vei tranzacționa un singur instrument, care e format din acțiuni ale mai multor companii vizate de tine.

VEZI ETF-URI

Tranzacționare ETF-uri

Cont de tranzacționare

Pentru a putea avea în portofoliu ETF-urile pe care le regăsești aici, trebuie să ai un cont de tranzacționare StartradeINTL.
  • Prin acest cont ai acces la instrumente financiare listate la bursele din Europa, SUA și Canada.
  • Piețe oferite: Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Polonia, Marea Britanie, SUA, Canada.
  • Toate beneficiile pe care le are orice client Tradeville.

Comisioane ETF-uri

Comision standard
0.5% (min 7 EUR/ordin executat)

Comision VIP
0.4% (min 7 EUR/ordin executat)

Suma minimă pentru deschiderea de cont este de 10.000 RON.

Cum tranzacționez un ETF?

Nu ești client Tradeville?

Ai nevoie de un cont Startrade INTL, despre care poți afla mai multe contactând echipa noastră la [email protected]

CREEAZĂ-ȚI CONT

Client Tradeville

Dacă ești client Tradeville, te invităm să te loghezi și vei putea tranzacționa ETF-urile dorite direct din platformă