Promovare Site

  • Inapoi
  • 1
  • inactiv

Intrebari frecvente la alegerea unei firme de promovare site Deschide

De ce sa aleg o firma care ofera servicii de promovare site de pe Ulise.ro?

Firmele de promovare website inscrise in Ulise.ro au portofoliile verificate, iar informatiile despre serviciile furnizate clientilor sunt incluse numai cu acordul acestora. Ai astfel garantia ca vei colabora cu specialisti in promovare site-uri a caror experienta este demonstrabila.

Ce servicii ofera firmele de promovare site?

Cele mai multe servicii de promovare a site-urilor se refera la campanii prin intermediul retelelor de publicitate online (precum Google AdWords, Bursa de reclama, Etarget) sau prin intermediul retelelor sociale si blogurilor: publicitate contextuala in sistem PPC, publicitate prin bannere in sistem CPM, linkuri sponsorizate pe paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, generare de leaduri, campanii pe Facebook, Twitter sau pe bloguri.

Cum aleg o firma de promovare website?

Este important ca firma aleasa sa aiba experienta demonstrabila in campanii de promovare site-uri. Poti cere referinte, compara portofoliile firmelor de promovare site si poti obtine mai multe informatii (pe Ulise.ro, firmele au afisate si datele de contact).

Care sunt avantajele derularii unei campanii de promovare site?

Promovarea site-ului in mediul online este mai ieftina, rezultatele sunt monitorizate usor, audientele vizate sunt mari, iar bugetele sunt mai usor de administrat. Prin utilizarea reclamelor contextuale pentru promovarea website-ului poti opta pentru plata CPC (cost per click) ceea ce inseamna ca vei plati doar pentru clientii care vor ajunge pe site, nu pentru numarul de afisari al reclamelor.

De ce este important sa apelez la un specialist pentru promovarea site-ului meu?

Firmele specializate in promovare site-uri au experienta in gasirea unei tactici potrivite fiecarui tip de business, iar bugetul tau va fi folosit cu eficienta maxima.