Politica de confidentialitate

1. Termeni generali

Ulise.ro funcționează ca un catalog online care își propune să faciliteze conexiunea între firmele specializate în furnizarea de servicii web și persoanele fizice sau juridice interesate în contractarea respectivelor servicii.

2. Datele Dvs.

2.1. Pentru a utiliza serviciile ulise.ro trebuie să completați formularul nostru de înregistrare. În cadrul acestei proceduri, va trebui să ne furnizați datele juridice ale companiei, precum și datele personale solicitate în formularul de înscriere online și în formularul de definire a profilului - ex. nume, adresă, e-mail, informațiile companiei etc.

2.2. Acestea vor fi folosite pentru a facilita conexiunea între firmele specializate în furnizarea de servicii web și persoanele fizice sau juridice care urmăresc să dezvolte proiecte online. Principalul nostru scop în a aduna datele Dvs. personale este ca Dvs. să aveți o experiență cât mai ușoară și mai plăcută în utilizarea serviciilor noastre. Acest lucru ne îndreptațește să oferim servicii și caracteristici care cu siguranța răspund nevoilor Dvs. și să procedăm de așa manieră încât utilizarea serviciilor noastre să reprezinte o experiența simplă și rapidă. Prin alegerea unui abonament la serviciile ulise.ro, vă exprimați acordul și pentru efectuarea tuturor comunicărilor care vizează buna desfășurare a serviciilor contractate.

2.3. Ulise.ro vă oferă posibilitatea de a completa profilul Dvs. prin adăugarea colaborărilor realizate. În acest sens, vă vor fi solicitate datele de contact ale deținătorilor de site-uri pe care doriți să le introduceți în portofoliul companiei Dvs. Aceste date nu vor fi publice, ci vor fi folosite în singurul scop de a-i informa pe respectivii deținători de site-uri de includerea site-urilor acestora în portofoliul companiei Dvs.

2.4. Netbridge Services S.R.L. nu vinde și nici nu închiriază date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe parți. Ulise.ro va dezvălui datele personale colectate doar în cazul în care legea o cere sau dacă este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale în vigoare, a coopera cu autoritățile, a ne supune procedurilor juridice sau a proteja drepturile juridice ale ulise.ro.

3. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

3.1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Netbridge Services S.R.L., deținătorul site-ului ulise.ro, va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet, a accesului la catalogul online de servicii in domeniul internetului și a serviciilor de reclamă marketing și publicitate.

3.2. Netbridge Services SRL va putea transmite terților unele dintre datele furnizate de către Dvs. numai în condițiile precizării scopului acestei transmiteri și cu acordul prealabil al Dvs., cerut în mod explicit.

3.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc, din motive întemeiate si legitime legate de situația dvs. particulara. De asemenea, sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul ulise.ro.

3.4. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința Dvs, pe care să o trimiteți apoi fie prin poștă scrisă la adresa Netbridge Services S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Office Building, et. 2, Sector 2, București, cu mențiunea “Pentru echipa Ulise.ro”, fie prin e-mail la adresa suport@ulise.ro.

3.5. Netbridge Services S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 26348.

4. Controlul parolei Dvs.

4.1. Nu puteți dezvălui parola Dvs. unei terțe părți nici să o imparțiți cu o terță parte. Dacă nu mai aveți control asupra parolei Dvs. pierdeți controlul asupra informațiilor Dvs. și puteți suporta consecințele unor acțiuni interpretate ca fiind ale Dvs.

4.2.Astfel că, dacă parola Dvs. nu mai este sigură din orice motiv, ar trebui sa o schimbați imediat.

5. Cum sa utilizați informațiile despre alți clienți

5.1. Prin acceptarea dispozițiilor Acordului de Utilizare, sunteți de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalți clienți pe care le obtineți prin site-ul nostru sau printr-o tranzacție sau comunicare; de aceea noi vă oferim dreptul de a utiliza aceste informații numai pentru: (a) comunicări care nu reprezintă mesaje comerciale nesolicitate, și (b) în orice alt scop pentru care un astfel de utilizator optează, dar numai după ce a expus clar acest scop.

6. Prezentele elemente ale politicii de confidențialitate sunt parte a Acordului de Utilizare.

Prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înștiințare prealabila și fără îndeplinirea vreunei alte formalitați față de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afișarii acesteia în cuprinsul Politicii de confidențialitate.

Ultima modificare a documentului s-a efectuat la data 06.03.2013.