Acord de utilizare

1. Preambul

1. Prezentul document reprezintă un acord de utilizare care se aplică site-ului nostru www.ulise.ro și conține reguli obligatorii aplicabile oricărei / oricăror persoane care utilizează serviciile și informațiile puse la dispoziție de către S.C. Netbridge Services S.R.L. (denumit în continuare "Site-ul" sau "ulise.ro").

2. Prin "utilizator" se înțelege orice persoană fizică și / sau juridică care accesează Site-ul, indiferent de motiv. Prin "companie" se înțelege orice persoană juridică care își creează un cont pe site-ul ulise.ro în scopul accesării serviciilor puse la dispoziție pe acest site.

3. Site-ul este vizibil pentru toți utilizatorii care îl accesează, însă anumite secțiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe Site cu adresa de e-mail și parolă. Odată înregistrat ca utilizator al Site-ului, veți beneficia de toate serviciile și informațiile puse la dispoziție pe acest Site.

4. Utilizatorii acceptă în mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor și / sau informațiilor oferite pe Site semnifică acceptarea deplină și necondiționată a oricăror prevederi din prezentul acord și a oricăror modificări ale acestuia.

5. Dacă nu sunteți de acord cu conținutul prezentului Acord, vă rugăm să nu vă înregistrați pe acest Site și să nu utilizați serviciile și informațiile acestuia. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest Site să verificați dacă acest document a fost modificat. Dacă eventualele schimbări din Termeni si condiții nu sunt conforme cu dorințele dumneavoastră, vă rugăm să notificați acest lucru în cel mai scurt timp posibil către Netbridge Services S.R.L. folosind secțiunea "Contact". Utilizarea în continuare a Site-ului valorează acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții ( prezentul document Acord de Utilizare).

2. Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Netbridge Services S.R.L. va administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scop de completare a catalogului online, reclamă, marketing, publicitate și pentru servicii de comunicații electronice. La opțiunea dvs., ne furnizați unele date personale ale dvs. pentru a vă crea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului ulise.ro de către S.C Netbridge Services S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara. De asemenea, sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul ulise.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere în scris cu cerința dvs., pe care sa o trimiteți apoi fie prin poștă scrisă la adresa S.C. Netbridge Services S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, et. 3, Sector 2, Bucuresti, cu mențiunea "Pentru echipa Ulise.ro", fie prin e-mail la adresa suport@ulise.ro.

Dacă unele dintre datele dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal veți găsi în secțiunea "Politica de confidentialitate".

3. Descrierea serviciului

Ulise.ro este o platformă online care funcționează asemenea unui catalog online, conținând firmele specializate în furnizarea de servicii web, respectiv web design, SEO, promovare online și hosting.

Prin achiziționarea unui abonament, se oferă următoarele beneficii:

  • - Listarea în catalogul online, cu posibilitatea accesării profilului companiei de către orice persoană interesată să achiziționeze servicii web;
  • - Primirea de cereri de ofertă de la orice persoană interesată, prin sistemul cerere-ofertă pus la dispoziție de ulise.ro. Sistemul cerere-ofertă presupune că cererile de ofertă vor fi recepționate de ulise.ro și vor fi transmise către cel puțin 3 companii, în funcție de domeniul de interes al persoanei respective, astfel încât să existe un număr echilibrat de cereri de ofertă transmise către companiile înscrise în funcție de serviciile oferite.
  • - Obținerea unei reduceri substanțiale de preț pentru conturile de companie pe www.trafic.ro, prin înregistrarea unui cont nou ori prin transformarea unuia deja existent.

4. Procedura de înscriere

Pentru a se înscrie în Site-ul Ulise, utilizatorii trebuie sa accepte prezentul document intitulat Acord de utilizare.

Firmele care vor să se înscrie în catalogul online, trebuie să devină membri Ulise.ro. Pentru a deveni membri Ulise.ro este necesar să-și facă un cont de companie și să îndeplinească următoarele condiții:

  • - Să aibă o formă juridică;
  • - Să aibă un site funcțional;
  • - Să ofere cel puțin unul din următoarele servicii: web design, promovare online, SEO sau găzduire web.

Dacă firma respectivă nu îndeplinește conditiile de mai sus, Ulise.ro are dreptul de a refuza înscrierea pe site, listarea în catalog, precum și suspendarea ori ștergerea contului până la data la care condițiile vor fi îndeplinite, fără a-și asuma o obligație în acest sens.

Pentru a folosi serviciile oferite de catre Site-ul Ulise, utilizatorii sunt obligați să furnizeze date reale, complete, actuale și exacte despre ei, așa cum este cerut în formularul de înregistrare și de definire a profilului. Ulise.ro își rezervă dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavând nicio obligație legală în acest sens.

Ulterior înregistrării accesul la cont se realizează prin e-mail și prin parolă. Utilizatorii au obligația de a păstra cu grijă datele de acces ale contului. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui userul sau parola. Site-ul Ulise nu va cere niciodata parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate.

Vă sfătuim deci să nu dezvaluiți această parola persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să dați click pe " Logout" din contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim, de asemenea, să închideți fereastra browser-ului în care ați lucrat la sfârșitul navigarii dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de Ulise.ro. Ulise.ro nu va fi răspunzatoare pentru nicio paguba morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi.

5. Reguli de utilizare

După completarea formularului de înscriere și logarea în cont, companiile își vor putea defini profilul, prin oferirea următoarelor informații: datele juridice, datele de contact, serviciile oferite și proiectele realizate.

Companiile își pot adăuga în cont proiectele realizate, respectiv site-urile în portofoliu, garantând că respectivele proiecte sunt realizate de aceștia, fiind pe deplin răspunzători de corectitudinea și veridicitatea informațiilor furnizate în portofoliu.

În urma adăugării proiectelor, deținătorii site-urilor respective vor fi înștiințați de aceasta printr-un e-mail, având posibilitatea ca în orice moment să refuze adăugarea proiectului lor, fără a fi necesară nici o justificare.

După definirea profilului, compania va fi listată în catalogul ulise.ro, pe o perioada de testare de 30 de zile, informațiile completate devenind vizibile pentru orice persoană care dorește să achiziționeze servicii web.

Listarea se va efectua doar în urma aprobării spre publicare de către reprezentanții ulise.ro, Aprobarea privește verificarea completării informațiilor ce vor fi afișate în cadrul profilului, fără ca reprezentanții ulise.ro să-și asume o obligație în sensul verificării corectitudinii acestor informații, răspunderea pentru acestea revenind în totalitate a utilizatorului.

La momentul înscrierii pe site, compania poate seta recurența contului, prin alegerea unui termen de 1 lună ori de 1 an. În funcție de alegerea acestuia, în termen de 30 zile trebuie efectuată respectiv confirmată plata taxei lunare de membru – în valoare de 9€ (fără TVA) sau plata taxei anuale de membru - în valoare de 90€ (fără TVA). Pe această perioadă, compania va beneficia de toate avantajele unei companii listate. Ulise.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda listarea companiilor care nu respectă acest termen.

După plata facturii și confirmarea plății în contul ulise.ro, companiile își pot modifica recurența după cum urmează:

  • - Pentru un abonament actual de 1 lună, în intervalul de timp de la confirmarea facturii proforme emise până la următoarea dată scadentă, moment la care se va emite o nouă factură proformă pentru perioada următoare.
  • - Pentru un abonament actual de 1 an, cel mai târziu cu 30 de zile înainte de expirarea termenului inițial, moment la care se va emite o nouă factură proformă pentru perioada următoare.

Dacă compania beneficiază de un abonament, iar la data expirării dumneavostră nu achitați în continuare abonamentul, compania va fi delistată, iar dvs nu veți mai beneficia de avantajele catalogului online. Veți putea reveni în orice moment la abonamentul pe care l-ați ales, cu listare în catalogul online și primire de oferte, conform specificațiilor de mai sus, prin efectuarea plății pentru un nou abonament, potrivit facturii proforme emise.

6. Returnarea sumelor achitate de utilizator

Returnarea sumelor achitate se va face în situația în care ulise.ro se va afla în imposibilitatea obiectivă de a presta serviciile potrivit prezentului acord de utilizare.

În cazul returnarii sumelor platite de către utilizatori, ulise.ro își va pastra comisionul necesar pentru a-și acoperi cheltuielile. În cazul platii prin virament bancar, în momentul in care va returna suma de bani, ulise.ro va păstra un comision fix, de 3 RON, pentru a acoperi comisioanele aferente transferului bancar. Prin folosirea acestui serviciu, utilizatorul declară că înțelege și că este de acord cu aceste comisioane și că nu va solicita reprezentanților ulise.ro în niciun moment returnarea comisioanelor reținute.

7. Acord de utilizare

Logoul și celelalte însemne ale ulise.ro sunt proprietatea exclusivă a Netbridge Services; Utilizatorii sunt exclusiv responsabili de gestionarea parolelor proprii și au obligatia de a anunța orice utilizare neautorizată a parolei sau a oricărui alt aspect legat de securitatea accesului către ulise.ro; ulise.ro își rezervă dreptul de a schimba orice nume de utilizator sau orice descriere anexată unei companii, în cazul în care acestea ar putea:

  • • crea confuzie;
  • • aduce ofensă în vreun mod vreunei persoane, entități sau grup;

ulise.ro își rezervă dreptul de a aduce modificări site-ului fără notificare prealabilă;
ulise.ro își rezervă dreptul de a lua orice măsuri împotriva utilizatorilor care încalca în vreun fel normele etice general acceptate ale comerțului electronic sau ale prezentului acord;
ulise.ro își rezervă dreptul de a utiliza elementele de conținut (nume, logo-uri, sigle, imagini, mărci comerciale, mărci de servicii) ale companiilor înscrise pentru realizarea materialelor publicitare și de marketing.

8. Utilizarea conținutului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile care sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al ulise.ro sau al SC Netbridge Services SRL. Orice text sau imagine care constă într-o marcă, logo sau marcă de serviciu reprezintă marca înregistrată și neînregistrată a ulise.ro sau a SC Netbridge Services SRL sau a altora. Este strict interzisă utilizarea oricărui text sau imagine, cu excepția celor prevăzute în Reguli de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului textului și imaginilor. De asemenea, vă informăm că ulise.ro și SC Netbridge Services SRL își vor asigura și impune în mod hotarât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuala în conformitate cu legile în vigoare, ajungând dacă este cazul la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuala în judecată prin instanțele penale.

9. Răspundere

Utilizatorii sunt exclusiv răspunzători de corectitudinea și veridicitatea informațiilor furnizate în contul lor de companie, precum și de link-urile și site-urile adăugate în profilul lor. SC Netbridge Services SRL și angajații săi fiind absolviți de orice răspundere în legătură cu acestea.

ulise.ro are dreptul exclusiv ca, din proprie iniţiativă şi după criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate în niciun mod de către clienţi sau orice terţe persoane sau autorităţi, la cererea autorităţilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifică un interes legitim, să suspende listarea oricărei companii dacă ulise.ro decide că acestea, pun sau pot pune în pericol buna funcţionare a siteului, încalcă sau pot încălca în orice mod termenii prezentului Acord de utilizare, prevederile legale în vigoare şi/sau drepturile unei terţe părţi. ulise.ro are dreptul, nu şi obligaţia de a aplica măsurile mai sus menţionate, astfel că are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terţe persoane sau autorităţi de a aplica oricare dintre aceste măsuri.

SC Netbridge Services SRL, ulise.ro alături de directorii, angajații, agenții săi sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor și informațiilor www.ulise.ro nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea site-ului, serviciilor și informațiilor oferite de ulise.ro.

SC Netbridge Services SRL, ulise.ro alături de directorii, angajații, agenții săi sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor și informațiilor www.ulise.ro nu sunt răspunzători pentru modul în care vă administrați parola și detaliile de cont. Păstrarea acestor date confidențiale rămâne în totalitate în responsabilitatea dumneavoastră. ulise.ro nu oferă nicio garanție și nu are nicio raspundere, implicită sau expresă, pentru conținutul profilelor companiilor, pentru conținutul oferit de partenerii săi sau de utilizatorii înregistrați, inclusiv pentru conținutul ofertelor transmise de aceștia, întreaga răspundere aparținând acestora.

10. Sanctiuni

Ulise.ro își rezervă dreptul de a nu sancționa imediat site-urile care încalcă politicile ulise.ro. Abaterile repetate de la politicile ulise.ro pot conduce la anularea înscrierii site-urilor administrate de persoana în culpă.

11. Dispozitii finale

Ulise.ro își rezervă dreptul de a actualiza periodic acest document, fără notificare prealabilă. Vă îndemnăm să verificați acest document ori de câte ori reintrați pe site.

Ultima modificare a prezentului document s-a efectuat la data de 06.03.2013.